Equine Touch

Förra helgen var jag  Umeå och gick Equine Touch Steg 1. Det var riktigt intressant. Först fick vi prova på varandra innan vi fick prova på hästarna. Både fredag och lördag fick vi öva på varandra och sen på hästarna, och på söndagen var vi bara på hästarna. Det var mycket att ta in eftersom det bara var en helgkurs, och det blev ganska fullt i huvudet, men det gick nog in ganska bra ändå. :) Jag har tänkt gå Steg 2 och Steg 3 också och förhoppningsvis kunna jobba med det här. Så nu ska jag förhoppningsvis få tag på 10 hästar att behandla 3 gånger, och göra ett teoriprov så jag kan gå Steg 2. Det blir nån gång under våren så jag har ju lite tid på mig i alla fall.
 
Har mailat mer med kvinnan som har hästen jag är så intresserad av. HAr sett mer bilder, och jag tror ha kommer bli jättefin när han växt klart. Vet inte hur hög han är nu, men hon tror han slutar på 150-153 cm ungefär. Hans föräldrar ligger där nånstans. Och det är ganska lagom tycker jag. Har ju ingen möjlighet nu att köpa häst, och definitivt inte importera. Men jag har varit intresserad av den där hästen i typ 1 år... så jag mailade ändå och frågade lite om han. Och när jag efter några mail sa att jag kanske inte har möjlighet att importera förrän till sommaren så verkar det itne vara nåt större problem. har ju verkligen försökt visa att jag är väldigt intresserad hästen och det verkar hon ju ha förstått.
Får jag bara fortsätta jobba, och komma igång med massage igen, och Equine Touch så ska det nog gå. Får skriva ut en massa lappar igen och lämna i brevlådor och sätta upp på ridhuset och så där.

Inspirerande ryttare

Hittade det här klippet när jag kollade på ett annat klipp med en inspirerande ryttare, som jag tidigare postat en bild på i bloggen. Jag skulle förmodligen aldrig komma på tanken att rida om jag inte hade några ben. Men det är härligt att se att den del inte låter något stoppa dom utan dom bara kör på. Det är verkligen inspirernade.
 
 

Söt kattmamma

En av mina Facebook-vänner hade postat den här på sin logg. Jag tycker den är underbar. :)
 
 
 

Några av dom bästa låtarna

Jag harvarit ett fan av Lifehouse i väldigt många år och lyssnade mycket på dom i början. Syrran köpte dom 3 första skivorna tror jag det var och vi lyssnade båda på dom rätt mycket. Har väl lyssnat sporadiskt ibland, mest för att man inte hör nåt om dom här, och det är väl ett tag sen senaste skivan. Men nu släpps ju snart deras sjätte skiva, Almeria.
Några låtar som jag alltid tänker på när jag tänker på Lifehouse, är You and me, och Everything. Det är några av dom bästa låtarna som finns tycker jag. Everything har ju också varit med i Smallville några gånger, men jag älskade låten långt före det.
 
 
 
 

Myshunden

Ställde klockan på typ 06.20 imorse och gick med Troy och gick sen och la mig igen. Kvart över 9 ringde mobilen och efter det korta samtalet la mig igen. Kag ställde klokan på 10.15 men orkade inte tiga upp så ställde om den till 11.00. :) Troy tyckte väl, som han brukar, att jag ka gå upp, men han fck faktiskt komma upp i sängen. Det tog ett tag, men han lärde sig till slut att man inte få vara i sängen om ma inte får tillåtelse. Och det är mycket sällsynt. Men det blir nån gång när jag gått upp tidigt och gått med han och sen lagt mig igen. Och oftast när jag ändå behöver bädda rent.
Hur som helst var det riktigt mysigt. Låg nog och myste nästan 1 timme. Det är ju svårt att stiga upp när han inte vll det. :) Han är så himla go ibland. :)

Blivande hästtjej?

Lilla M har ju älskat sin gunghäst som nu är lite för stor för egentligen. :) Har nån gång frågat om hon ville prova rida på en riktig häst och det ville hon. Men hon har väl varit lite för liten. Men nu är hon ju 3 år. I söndags var vi på Prova på på ridhuset. Egentligen skulle vi dit söndagen före, men då var det ju Fars dag och hon fick åka med sin pappa till farfar. Så då hann vi ju inte. Men i söndags blev det av, och oj vad hon tyckte det var roligt!
När vi stog och väntade sa hon att hon ville rida, och när hon väl fått på sig en hjälm och satt på ponnyn sa hon "Titta mormor och Nina, jag har en hjälm. Den är jättefin." och var jätteglad. Och när dom sen började gå med ponnyerna sa hon "Titta mormor och Nina, jag rider." Och när dom hade ridit klart så skakade hon tydligen på huvudet när syrran satt nu måste hon kliva av. Pappa tyckte att eftersom det bara kostar 20 kr hade hon ju egentligen kunnat rida igen. Men vi får fara dit fler gånger så hon får rida. Mamma sa nåt om att följa med nån gång till min häst eller vad det var, men det är ju inte min häst, jag är ju bara medryttare. Men lilla M sa några gånger att då kunde hon kanske rida på min häst nån gång. :) Hon tyckte verkligen det var jätteroligt. Jag hoppas det blir en liten hästtjej av henne.

Lifehouse - Between The Raindrops ft. Natasha Bedingfield

Lyssnat på den några gånger nu, men det är föst ikväll jag lyssnad på den. Har tänkt göa det några gånger men det har av nån anledning inte blivit av, och jag vet egentligen inte varför. Men har tänkt "gör det sen" eller "gör det en annan gång". Tur att det är senaste singeln.
Och jag bara älskar den! Den har varit på repeat ett antal gånger nu. Och jag skulle egentligen ha väntat till imorrn med att lyssna på den, för nu kommer jag ju inte komma i säng! :) Trycker ju på play igen hela tiden. Ska definitivt köpa skivan sen.
Bara älskar Jason Wades röst och har alltid gjort. Han har så härlig röst.  Man skulle typ kunna falla för han bara för rösten.. :)
 
 

Taken 2

 
 
 
Igår var jag och syrran på bio och såg Taken 2. Jag har faktiskt inte sett fösta, men det har syrran gjort och hon berättade vad den handlade om. Men jag tyckte nte det gorde så mycket att jag inte sett första filmen faktiskt.
Jag tycker den var ganska bra, och skulle äl kunna se den igen. Men jag tycker det var lite väl mycket skjutande ibland. Syrran sa att det var ännu värre i första filmen. Men det är ju den typen av film så...Men överlag var den ganska bra, och det var bra skådepelare. Jag gillar Liam Neeson sen tidigare, och hon som spelade Kim var riktigt bra.

Trapt - Bring It

Av nån anledning har jag bara hört 2 låtar tror jag, av Trapt. Headstrong och Patience, och om är u ganska gamla nu.  Headstrong tyckte jag var jättebra och har haft den på min MP3-spelare. Jag tror jag hade Patience där också, men den var inte lika bra.
När jag egentligen sökte på Shinedown - Bully för att se videon eftersom jag verkligen gillar låten, så kom Trapt - Bring It upp, så jag lyssnade på den först istället.
Jag tycker den är ganska bra, inte lika bra som jag tyckte Headtrong var, men det tar sig nog efter några lyssningar.
 
 

Gårkvällens outift

 
Tröja med trekvarts ärm
Mönstrad top
Svart glittrig minikjol
Leggings
Stövlar med hög smal klack
Ring med olika lager av stjärnor

Trevlig utekväll

Igår var första gången på länge som jag var ut. Skulle ut med syrran och en kompis för några helger sen men jag började må så illa så jag stannade hemma. Så det var roligt att äntligen få gå ut igen igår. Det var emd jobbet, men det var bara jag, syrran R och N från jobbet, och några ryska kompisar till N. Och fast man inte förstod 70 % av det som sas så var det riktigt trevligt.
Vi började på firman. Vi blev lite sena så vi kom dit vid 20 över 8 eler nåt sånt, och så gick vi till Verandan vid 11. Det var Club 27, och det är första gången vi var på det... Nu har vi ju i och för sig bara kunnat gå på det i typ 2 år men ändå.. Vi har alltid gått när åldersgränsen varit 22 eller 23. Och det är typ andra gången jag inte behövde visa leg. :)
Vi dansade en del och det var roligt, det är ju därför vi går ut. Men det var väl inte alltid den bästa musiken.. Tycker också det var lite dumt att dom hade en trubadur på ena sidan, som i och för sig var bra, medan dom spelade musik på den andra sidan...
R skulle typ leta killar hon tyckte vi skulle ragga på. Men om jag nu skulle ragga på nån, så blir det ju nån jag valt själv och itne för att nån annan tycker man ska göra det.
Drömde några gånger under veckan om en kille som jag var kär i för några år sen. Tredje gången kände jag att jag vill inte ha han i mina drömmar, men så har det varit nån gång förut också. Har itne sett han på några år nu, men ibland skulle man ju vilja se han bara för att få känna att det inte finns nåt där. För det var jätteskönt när jag hade kommit över han och inte hade känslor för han längre. Bara för attjag drömde om han ville jag se han ute igår, men så blev det inte. Men det är nog lika bra.
Jag ahde högklackade stövlar på mig, så jag hade köpt nåt typ av inlägg. Visste att jag hade i ett par stövletter men kom inte ihåg att det redan fanns i stövlarna. Hur som helst hade jag tänkt testa att ha dubbla, för det är lite för hög klack för mig. Nu satt vi ju ganska mycket också, men mina fötter klarade sig mycket bättre än jag trodde dom skulle göra, och jag fick inte ont i fötterna förrän vi började vara på väg hem. Så jag kan nog faktiskt ha dom nån mer gång när vi ska ut.
 

RSS 2.0