Vill, vill vill!

Jag vill så gärna ha egen häst. Och jag vet ju vilken jag vill ha. Och har vetat länge. Inte blev det bättre av att jag fick se fler bilder på han och veta lite mer om han...Men jag har ju inte haft ett jobb på ett tag nu så det finns ju inga pengar till häst. Speciellt inte eftersom han måste importeras från USA. Men åh vad jag vill ha den hästen! Det måste finnas nån mening med att allra första tanken när jag såg bilden i annonsen var "Åh, han vill jag ha!" Jag tycker det känns som det är nåt speciellt med hästen, och att det skulle kunna vara hästen för mig. Men det lär jag aldrig få veta. Och ju fler dagar som går ju mer oroar jag mig för att han ska bli såld...
 
Förhoppningsvis får jag starta företaget igen, och med lite tur kan jag ha häst med det jag tjänar då. Om jag har ett till jobb också... Och det är bara hoppas jag får ett jobb snart. För jag måste ju ha en säker inkomst om jag ska kunna importera en häst. Jag önskar verkligen att jag hade pengarna!

Härliga lilla M

Finns det nån härligre än lilla M? Ibland undrar jag faktiskt. Hon är den underbaraste lilla unge jag vet.
Igår var vi till ridhuset, hon, jag och syrran. Hon cyklade hela vägen dit, och nästan hela vägen hem. När det kom en bil på vägen, även om den var långt bort, så stannade hon eftersom det kom en bil, och när det kom en tjej och ledde en häst på gångvägen, minst 100 meter bort, stannade hon också. Men tjejen och hästen vände efter en liten stund så då fortsatte vi. Lilla M ville klappa på hästarna men det är ju eltråd runt hagen så dom vill ju oftast inte gå så nära. men hon fick klappa lite på en häst och en ponny, sm hon ridit på nån gång när hon varit på Prova på. Och den fick hon mata lite också. Sen ville hon gå och mata en häst längre in i hagen, men vi sa att vi kunde inte gå in i hagen. Men hon sa att hon bara skulle gå fram till den, och vi sa igen att vi inte kunde gå in i hagen. Hon gillar verkligen hästar, och jag hoppas det håller i sig.
Sen hjäpte hon mig när jag skulle tvätta pappas båt. Slog av och på vattnet så jag inte behövde gå i och ur båten hela tiden, spolade av sin nya cykel och såg jättenöjd ut, och så spolade hon av ena sidan på min bil och sa att hon skulle tvätta den. Hon var jättenöjd och ahde jättekul.
 
Idag lämnade mamma på dagis och sen for vi och köpte en matta och till mitt vardagsrum då jag varit utan ett tag. Det blev en turkos och den passar riktigt bra. Vi föjdes senare och hämtade lilla M på dagis, och och jag och Troy var i rastgåden medan mamma var på dagis och hämtade. Och när vi sen mötte igen sprang lilla M fram till mig och skulle visa att hon had en teckning i handen, som hon inte visade förrän lite senare. Hon skulle gå balansgång på sprickorna i asfalten. :) Och så körde hon vagnen ett tag och hade roligt. Och vid fotbollsplanen sprang hon upp och nerför kullen Hon var så söt. :) Tog några krt en gång när hon sprang nerför. Det finns ingen härligare än hon.

Den stora knähunden

Tog några kort på Troy för några dagar sen när han låg i mitt knä. Han är verkligen en knähund, men det är mysigt. Han vill nästan alltid göra det när man ska gosa med han, och när man pratar med han, speciellt om man sitter i soffan/fåtöljen. Visst är han söt? :)
 
 
 
 
 

Headshot

Idag har jag varit hos fotograf och tagit x antal bilder för ett headshot. Blev många bilder och jag ska kolla igenom dom när jag fått inloggningsuppgifter och välja ut några bilder för att sen välja den jag vill ha. Några kommer jag ju plocka bort direkt, men det finns några där som jag skulle kunna tänka mig. Han var snäll också så förstoringen skulle ingå. Annars hade det väl blivit några hundra till, och jag tycker det var ganska dyrt redan faktiskt. Så det är ju inget man gör en gång i månaden direkt. Men jag ändrar inte frisyr eller hårfärg så ofta så det behövs heller.
Men nu kommer jag i alla fall ha ett foto taget av riktig fotograf att sätta på mitt CV när jag söker statistroller eller roller.

RSS 2.0