Ny outfit


Snöoväder

Syrran och lilla M är hos mig i veckan för syrrans sambo är i Göteborg med skolan. Troy är så duktig med lilla M. Visst vill han gärna slicka på henne, men han är försiktig när han är i närheten av henne, oftast, och biland är han bara nyfiken och tittar på henne. Jag tycker han är jätteduktig eftersom han inte är så gammal själv. Dom är u bara ett år båda två.
Igår på morgonen när hon skulle få tänderna borstade stod Troy i dörröppningen till badrummet för jag var redan där. Hon kom och gick med syrran och när dom skulle gå in sa lilla M "atta de" (akta dig). Det lät så roligt, och det lät verkligen som om hon sa "akta dig".

Idag har det varit ett jäkla väder. Det snöar, blåser och är kallt. Imorse var det väl hyfsat ändå. När vi hade lämnat lilla M på förskolan gick vi till rastgården och släppte hundarna. Det finns ett agilityhinder där, vet inte vad det kallas.. Hunden går uppåt, rakt fram och sen neråt. Troy har inte riktigt fattat hur han ska göra, men jag tror inte han vågar heller. Ludde gick det bra med, fast han aldrig gått på den tidigare. Första gången hoppade han ner efter en liten bit, sen lockade jag han hela vägen. Och andra gången sprang han nästan. Men han gör ju nästan vad som helst för godis :)

Resten av dagen har det bara varit sånt väder att man egentligen inte vill vara ute. Det har blåst ganska mycket, snöat... Gick in till stan idag och träffade mamma och när jag gick över bron var jag tvungen att ta på mig luvan. Nu har jag ju inte den bästa mössan men... Det blåser igenom... På vägen hem blev det också luvan på ett tag.
Och när vi gick kvällssvängen.... Troy har gått mycket i djupsnön,plumsat och skuttat, jagat nån snöflinga... Tycker det är jättekul. Vi tycker det är mindre kul. Ludde ville inte ens gå hälften av det vi hade tänkt så det var bara att vända om igen.
Men ut måste man ju även om man inte vill. Att bara släppa ut Troy för att kissa när det är dåligt väder, det funkar inte, som vissa gör. Det blir alldeles för lite. Det är bara att klä på sig. Han måste ju ut.
Hoppas det är bättre väder imorrn, för det är inget roligt att vara ute när det är sånt här väder. Mamma och pappa sa åt mig att inte kköra bil. Dom hade varit på lassa och hälsat på farfar, och det hade nästan inte gått hålla vinrutan ren när dom kärde hem.. Och om dom inte plogar lär det ju vara en och en annan buss som kör fast imorrn...
Ny singel och musikvideo

Tokio Hotel släpper ny singel. Det blir Hurricanes and suns från deras Best of album. Det blir också en musikvideo.
Roligt att det händer lite igen nu när det varit lite tyst ett tag, även om dom har varit i Asien, och nu blir det ju en Sydamerika turné också.
Ser verkligen framemot singelsläppet och jag hoppas att den kommer att spelas på radion här också, och att videon visas mycket.

Vill se han igen

Är sugen på att gå ut, men då bli det ju bra jag och syrran och det är helt enkelt inte lika roligt. Får vänta nån månad till så kanske I är sugen på att gå ut igen....
Men ska jag få se den där killen igen nån gång så måste jag väl ut nån gång...
Jag drömde om han i förrgår. Drömde att jag träffade han på Flügger. Vad jag gjorde där vet jag inte. Och jag vaknade kort efter att jag hade sett han, annars kanske man hade drömt nåt bra, typ en dejt eller nåt...
Blir ingen målare för mig...
Nån gång kan jag väl få bli intresserad av nån som blir intresserad av mig....

En vecka i lägenhet

Nu har jag bott snart en vecka i lägenheten och det funkar rikigt bra. Började flytta in i måndags. När jag hämtade nycklarna höll han först inte på att hitta dom för dom hade blivit inlämnade typ dagen före, oxh så fattades det tydligen en nyckel, så det blir kolvbyte.
Egentligen skulle jag ha fått nya tapeter i vardagsrummet innan jag flyttade in, men han som skulle göra det hade inte fått veta det förrän i måndags..... Men om nycklarna blev inlämnade först under helgen så.... Han gjorde det i alla fall i tisdags och det ser riktigt bra ut. Det ser lite större ut nu när det är vita tapeter, och så är det ett diskret silvermönster. Men eftersom det blev tapetserat så fick Troy stanna hos mamma och pappa en natt till. Men jag och syrran sov här ändå. Hade sagt till henne att sova hos mig första natten :) Men jag sov mycket hos henne när hon hade flyttat.
Det har blivit lite sisådär med uppackningen, men jag har inget köksbord än, eller det är har inte kunnt bli hämtat. Sen vardagsrumsbordet som jag skulle få köpa av syrran saknar ett ben så det har vi ju inte kunnat sätta upp. Hon sk se om hon inte kan hitta det, annars får jag försöka hitta ett annat bord... Så jag vet inte rikigt var jag ska ha allt.
Sen är det också lite smågrejer i lägenheten som måste fixas. Jag fick ny kyl och frys och spis. Och så ska jag få en ny fläkt och kran bytt. Pratade med bovärden idag för att se om hon hade kollat mitt mail. När vi började flytta in i måndags såg vi en massa småsaker som inte var nåt bra. Jag kanske hade märkt det om jag tittat på lägenheten när det var visning, men jag jobbade/hade praktik då, sen har jag ju sett andra såna här lägenheter så jag vet ju hur dom se ut. Hur som helst blir det så att jag ska få nya garderober, ett linneskåp och en garderob, och nya skåpluckor och bänkskiva. En del luckor går inte att stänga och så var det en hylla i ett skåp som var trasigt... Och dåligt städat...Kändes inte så kul när man skulle flytta in att hitta en massa grejer att klaga på. Men bovärden sa att det blir så ibland.
Två nätter sov jag på soffan, men igår sov jag i sängen och det gick lika bra det :) Är det inte konstigt att jag har lättare att sova här, än i min säg i huset där jag bott i typ 18 år?
Det är lite lättare för Troy också. Han sov i mitt rum typ heöa natten, jag la in bädden där så han låg på den. Visst har han skällt lite men det var mer på morgonen. Sen har han skällt lite under dagen också, men dom håller ju på och fixar så han hör ju ljud utifrån och hos grannarna och så där. Det blir säkert bättre om ett tag.
Vi har infört mys och vilostund efter morgonpromenaden. Jag sitter på golvet och han ligger bredvid elelr delvis på mig och sover/vilar. Och efter en stund blir ju jag också trött, så då lägger jag mig också på golvet och så myser vi lite till.


Stackars liten Troy

Just nu ligger han på sin bädd och sover, eller i alla fall vilar.
Det hr varit några jobbiga veckor för honom nu. I måndags flyttade vi till lägenhet. Ska skriva mer om det imorgon.
När jag har packat ner mina saker har han varit med och velat ligga i knät. Han hr alltid varit gosig och vill ligga i knät, men senaste veckan har han varit extra gosig. I söndags när jag och mamma packade ner det sista från mitt skrivbord/bokhylla. så la han sig på en påse med papper som skulla rivas och annat papper. Och så kom han och la sig i knät när jag gick igenom innehållet i en låda. Det var som att "packa inte mer" eller "se mig". Under dom senaste två veckorna har jag jobbat typ heltid och sen när man kommit hem, ägnat sig lite åt Troy och packat ner saker. Det är klart han har kännt att det är nåt på gång, även om han inte förstår vad.
När vi flyttade till huset hade Dart också varit 1 år, som Troy är nu. Han hade gömt sig under sängen med lådorna. Så mycket blev han påverkad. Han klarade väl flytten ganska bra, men då blev det ju från litet hus som vi hyrde till ett större hus. Nu är det från hus till lägenhet och det är mycket ljud som han reagerar på.
Ingen av oss sov mycket inatt. Han skällde på ljud han hörde lite då och då och var orolig. Och så ville han leka. Sov faktiskt på soffan, även om jag stängde av TV:n efter ett tag. Men typ varje gång jag var på väg att somna, så skällde han. Tog ut han två gånger i natt för att kissa, men han drck ganska mycket, sen var det säkert också för att han var orolig. Vid halv 3 typ lugnade han under sig lite.
Idag har han väl varit ganska lugn, men det är inte lika stökigt och inte riktigt lika mycket som ska fixas med, men klart är det ju inte.
Åkte hem idag för ridlektionen och då fick ju Troy följa med. När jag hade ätit och gått med han låg han i mitt knä och sov. Och när mamma kom hem låg han i deras rum och sov, och sen la hn sig i vardagsrummet och sov. Han ville inte prata eller nåt, han bara la sig.  Men där kunde han ju slappna av. Men det blir förhoppningsvis bättre snart när han fått vänja sig lite.

Tokio Hotel släpper "Best of" album

Den 13 december släpper Tokio Hotel "Best of" album i 3 versioner

The Best of (tysk version)
The Best of /tysk version) - dubbel CD
The Best of (engelsk version)

Fotograferingen i Hamburg i mitten av oktober var för omslaget till CD:n

MTV EMA Award Best World Stage Performance till Tokio Hotel

Det är tur att jag inte har en ren Tokio Hotel blogg. Jag skulle ligga så efter...

Den 7 november var det MTV EMA och Tokio Hotel var nominerad till Best World Stage Performance.
Dom vann också den kategorin. Fans har röstat och röstat för att dom skulle vinna. Tyvärr kunde dom inte komma, men lämnade ett meddelande.


Bruno Mars - Just the way you are

Mina nya favoritlåt. Jag tycker den är så bra.
Skulle inte alla vilja att nån sjöng en sån låt för dom? Jag skulle älska om nån jag gillade sjöng den låten för mig.
RSS 2.0