Melodifestivalen

Jag är jättesen att skriva om Melodifestivalen, men jag har inte haft så mycket tid att sitta vid datorn dom senaste dagarna.
Jag tycker att det var riktigt bra, men jag förstår fortfarande inte vad Björn Ranelid och Thorsten Flink gjorde där. Läste i Aftonbladet nån gång att Christer Björkman sagt att folk tror att det är en rättighet att vara med i Melodifestivalen men att det inte är det. Vad tusan gjorde dom där då? Ingen av dom kan ju ens sjunga. Thorsten låt kanske kunde ha varit bra, om någon annan gjort den. Jag orkar inte ens lyssna på låtarna. Och tjejen som var med i Björn Ranelids låt, sjöng ju riktigt bra. Tycker faktiskt lite synd om henne...

Dom brukar ju säga att det är bra att vara i slutet för då kommer folk ihåg en. Men David Lindgren var ju först, och giorde det väldigt bra. Och han höll sig ju i toppen hela tiden, och att sluta på en fjärdeplats är ju inte dåligt första gången man är med i Melodifestivalen och relativt okänd. Han är ju musikalartist, men säkert inte så många som känner till han. Jag har då ingen koll på musikalartister. Jag vet vem det är då jag känner till han från när jag gick gymnasiet typ.  Shout it out är en väldigt bra låt tycker jag, som han gör jättebra, och det lyser igenom hur kul han tycker det är att stå på scenen, och det gör det ju alltid bättre.

Jag är lite förvånad över att Lisa Miskovsky hamnade så pass långt ner, då jag gillar hennes låt väldigt mycket och tycker framträdandet var väldigt bra.

Loreen och Euphoria gillar jag jättemycket. Hon har en så vacker röst och har gjort låten jättebra. Jag gillar inte den typen av dans egentligen, men hennes framträdande var ändå speciellt tycker jag. Jag är göad att hon vann, och jag tror det kommer gå bra för henne i Eurovision Song Contest.

Danny var ju som alltid bra. Kläderna med lamporna fick mig att tänka lite på Step Up 3. :) Jag tycker det är en jättebra låt och jag tycker han gjorde ett väldigt bra framträdande. Man förstod ju ganska tidigt att det skulle stå mellan han och Loreen. Ett tag tyckte jag att han skulle vinna, men som sagt är jag ändå glad att Loreen vann.

Jag förstår att Danny är besviken över andraplatsen och att han hemskt gärna ville vinna, men han uttryckte sig ju minst sagt klumpigt när han sa att han gjorde det fetaste framträdandet som någonsin gjorts i Sverige och att svenska olket gjort en miss när dom inte röstade fram han som vinnare. Han skrev en liten förklaring på Facebook, och det är ju bra, men det folk reagerat på är ju inte att han sagt att han är besviken och ville vinna, det är ju bara naturligt, men att han skulle ha vunnit och gjort det bästa framträdandet någonsin... Det är ju lite dåligt valda ord.

Det var första gången som jag hörde Top Cats låt, i finalen. Inte riktigt min typ av musik även om det inte direkt var dåligt. Men som en del andra låtar, som tex Andreas Johnsons låt, så påminner den mig om någon annan, jag kan bara inte komma på vilken.

Molly Sandén har ju en väldigt fin röst, och hon hade också en rätt bra låt. Men det brukar väl inte gå så bra för ballader. Men hon gjorde det ju rätt bra, och fick väl ganska mycket poäng.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Fin blogg! Anmäl dig till min veckans blogg-tävling?



http://rebeccawennberg.webblogg.se/2012/march/nu-kor-vi-anmal-dig-har.html

2012-03-14 @ 22:52:49
URL: http://rebeccawennberg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0