Greyson Chance

Har msn.com som startsida och då dök den här killen upp. När han gör en cover på Lady Gaga´s Paparazzi. Jag har sett videon förut, eller jag har sett den på msn.com eller nån annatans, utan att faktiskt se den, men nu gjorde jag det. Och blev totalt blown away. Han är otroligt duktig och jag är väldigt avundsjuk på hans röst. Såna personer får mig alltid att känna att jag egentligen inte är nåt bra alls, och aldrig kommer komma i närheten av en studio....
Har sett några andra av hans videor också på Youtube, och han är riktigt riktigt bra. Det är orättvist att en så ung kille kan ha en sån röst.

Misstänkt bomb vid tunnelbana i Stockholm

Det har stått en del i tidningen efter bomben i Stockholm för ungefär en och en halv vecka sen, mest om personen som gjorde det tror jag.
Men det verkar inte vara över och jag tycker det är lite skrämmande.
Pappa läste på Text-Tv att en tunnelbana ör utrymd och jag kollade Aftonbladets hemsida där det bla stod att Kungsträdgården är utrymd efter att ett larm om misstänkt bomb inkommit. Ordningsvakter vid tunnelbanan upptäckte två kassar ståendes på perongen utan uppsikt.
Man spärrade av och tillkallade bomgruppen. Bomgruppen beräknades vara på plats vid Kungsträdgården vid 22-tiden.
Så vi får väl se vad det står om det senare.

Goldenen Pinguin 2010

                                                 
                Tokio Hotel är nominerad till "Goldenen Pinguin 2010" i kategorin "Beste Band" [Bästa band]. Tidigare i mars i år fick de de pris för deras två tidigare kategorier - "Banddes Jahres" [Årets band] och "Album des Jahres" [årets album] - som de vann 2009.

Man måste rösta i alla katagorier. Du röstar här. Du markerar den du vill rösta på och klickar sen på "weiter för att komma vidare till nästa kategori. När du röstat i alla kategorier måste du fylla i ett formulär.

Anrede = man/kvinna
Vorname = förnamn
Nackname = efternamn
geb. am = födelsedag [dag - månad - år]
Land *anderes* =other=ditt land
Strasse = Gata
Haus-nr = husnummer
PLS = PostnummerOrt = stad
Telefon = telefonnummer (kom ihåg att skriva+46)
E-mail = e-mail

Sen fyller i du sifforna/bokstäverna som visas. Glöm inte att markera rutan under, klicka sen på "weiter" och sen "Abschicken" [skicka].

Farfar borta

Farfar har varit dålig ett litet tag nu och inlagd på sjukhus. Egentligen har han väl varit sämre en tid nu, men inte så här dålig. Han var inlagd i en vecka ungefär tror jag. Han återhämtade sig inte efter magsår, hjärtinfarjt och vinterkräksjuka.  Ville inte äta, sov mest. Tror han hade börjat ge upp lite..
Mamma ringde vid 10 över 8 i söndags och då hade farfar somnat in.
Vet fortfarande inte riktigt vad jag känner. Visst är det tråkigt att han inte finns mer, men det var ju det bästa för han.
Nu är både farmor och farfar borta... Jag vill verkligen inte veta hur det känns att inte ha sina föräldrar kvar, och jag hoppas att det dröjer många många år, typ 40 år till gärna, innan jag behöver uppleva det.

Tokio Hotel för första gången i Tokyo - [newsticker.sueddeutsche.de]

Tokio Hotel för första gången i Tokyo
De unga japanska tjejerna har längtat efter detta tillfälle så länge: När bandet Tokio Hotel gick in i hallen med ett leende på den tyska ambassaden i Tokyo ett dussintal japanska tjejer och elever på den tyska skolan i Yokohama började skriva ut sin glädje.

Ambassadören Volker Stanzel lät de inte vänta längre, nu fick de chansen att fråga bandet precis vad de alltid velat fråga dem: En tjej ville veta vilket intryck de fått av de japanska tjejerna. Faktiskt ville hon ha sin fråga svarad av Bill Kaulitz, men han föredrog att ge vidare mikrofonen till sin bror Tom: "Det finns också några söta tjejer här", sa han med ett leende och tjejerna smälte.

Tokio Hotel i Tokyo för allra första gångne. Men detta besök kommer inte bli det sista. "Vi är glada att vi har så många fans här", säger Bill. Redan på flygplatsen blev bröderna och deras två bandmedlemmar Georg Listing (bas) och Gustav Schäfer (trummor) välkomnande med egengjorda julklappar som julkort av Origami.

Kanske är reaktionerna av de kvinnliga fansen likadana som de i tyskland. "Men jag måste säga att tjejerna här är lite resaverade, lite blyga, vilket jag tycker är jättegulligt", säger Bill med sina svartmålade ögon. Med hans stylade outfit - en militärjacka, en svart jacka under och ett bälte diagonalt  över hans bröst - han passar verkligen in i Tokyo och ungdomsstilen i huvudstaden, enligt hans japanska fans.

Trots att de har namnet "Tokio" i deras bandnamn vet de knappt något om Japan. De valde "Tokio" eftersom det vore ett mål som de alltid drömt om att uppfylla, men "kunde aldrig föreställa sig att få uppnå på det som band", säger Tom. "När vi började visste jag ingenting om manga eller något från Japan", erkänner Bill. De sa att de har hört om den japanska popmusiken, J-pop men... "Vi har faktiskt ingen aning". Men detta kommer ändras. Till en början, bara några dagar i Japan - ett framträdande på den tyska ambassaden följt av ett showcase med samarbetsförhoppningar inför inbjudna gäster - är planerade.

Men det är inte allt: Inom de kommande månaderna är flera besök till Japan planerade. "Vi är just nu i studion", säger Tom. "Resorna till Japan är sånt vi kommer göra vid sidan om arbetet i studion". En japansk turné kommer förmodligen ske efter de släppt ett nytt album. Tokio Hotel släppte nyligen deras "Best of"-album.

Hur som helst har de redan övertagit de kvinnliga tjejernas hjärtan. "Ich liebe dich" [jag älskar dig] bröt en japansk tjej på tyska. En annan tjej som rest till Japan från en provins långt bort i en svart Tokio Hotel-tröja övade sin tyska innan signeringen i ambassaden. "Ich möchte Dich heiraten" ["Jag vill gifta mig med dig"]. Och en gift 30-åring japan frågar en tysk reporter att lära henne en mening på tyska som hon vill lära sig att säga till Bill och Tom: "Ich wollte, ich hätte Euch zur Welt gebracht" ["Jag önskar att jag hade fött er"]
Svensk översättning: Sofia http://schwarz.blogg.se


Två CMA Wild & Young Award till Tokio Hotel!

Tokio Hotel vann  kategorin "Best Band National" och kategorin "Best Single National" med låten World Behind My Wall.
CMA Wild & Young Award 2010 hölls den 12 december.

Bomdåd i Stockholm

Idag kunde man läsa i tidningen att det varit ett bomdåd i Stockholm i lördags som dom räknade som terrordåd. En självmordsbombning.
Har släkt i Stockholm så det känns väl lite så där. Har tänkt att jag skulle vilja fara till Stockholm igen och shoppa, men nu är jag glad att jag inte var där.
Det känns på nåt sätt så avlägset eftersom det är så pass långt från mig till Stockholm, men samtidigt är det hemskt att sånt här händer i lilla Sverige.

Spirit - Hästen från vildmarken
Den visades på TV igår. Jag gillar den filmen, delvis för hästarna, delvis för indianerna :) Perfekt film om man är både hästintresserad och indianintresserad.
Jag tycker filmen är väldigt bra gjord. Hästarna rörelser har dom fått till bra, och det är bra att djuren för en gångs skull inte pratar. Vattnet ser ganska verkligt ut. Såna där smågrejer som ändå är viktiga i en tecknad film. Och så är det ju en bra historia.

Och den inspirerar min fantasi. Har många idéer som jag måste börja göra nåt åt. En sån där film kommer man ju aldrig vara med i, och då måste den ju först vara en spelfilm till att börja med. Men det hade varit roligt.
Men jag måste göra nåt åt alla mina idéer, skriva klart på dom som är mer eller mindre färdiga, och sen bara hoppas att nån är intresserad...

Ponyo på klippan vid havet
Har nästan lyckats se hela. Den har visats i helgen igen, fast på svenska, med svensk text av nån anledning... Har sett den på japanska med svensk text nån gång också. Egentligen kan man väl säga att jag har sett den några gånger, men jag har aldrig lyckats se riktigt hela. Missar alltid början. Vill veta hur den börjar också.
Visst finns det ett allvar i filmen, men annars tycker jag att den är ganska gullig.

Jay vinnare av Idol 2010

Inte överraskad. Och jag hade rätt. Igen. Det är bara nån gång som den jag trott ska vinna inte har gjort det.
Jag gillar Higher, och han gjorde den bra, men visst finns det andra låtar som passar bättre som arenarock. Han kunde ha gjort Metallica-låten igen, eller nån Nirvana eller nåt. Tror det hade passat bättre.
Men Like a prayer gör han ju väldigt bra.
Dreaming people är väl en ganska okej låt, men eftersom Jay är en rock-kille tycker jag att han borde ha fått göra en rockigare version. Visst ska det väl vara lika, och man ska väl inte höra vem det är som vinner innan man hör rösten, men med Jay hade den blivit mycket bättre om den var mer rockig.

Minnah har varit ganska bra, men det är inte alltid jag gillat henne. Att juryn tyckte att Minnah var bäst håller jag inte med om. Minnah var inte bäst. Jag vet inte ens om jag ville ha henne i finalen, men jag har sett så lite.
Jag tycker inte hon gjorde Gwen Stefani-låten jättebra. Tycker hon har för snäll och len röst. Även när hon försöker låta lite tuff så lyckas hon inte riktigt.

Har inte alls sett mycket av Idol den här säsongen, för jag har inte tyckt att det har varit nån som varit riktigt bra. Men sen jag började se för en dryg månad sen kanske, har jag alltid tyckt bäst om Jay, och jag är glad att han vann.

Jay och Minnah

Man har ju kunnat läsa om Jay och Minnah från Idol, att dom är mer än bara vänner. Vet inte vad jag tycker.
Jag har inte läst särskilt mycket om nån av deltagarna i Idol i tidningen, men Jay ska väl ha varit väldigt kär i sin flickvän. Visst kan man väl ändå träffa någon man faller för, men jag tycker det är väldigt dålig timing. Men en del tror ju att det bara är ett PR-trick.
Det kan inte vara roligt för flickvännen att läsa om det i tidningen och samtidigt inte kunna prata med Jay ordentligt. Men okej, han och Minnah kanske är mer än bara vänner och är/blir tillsammans. Men jag tycker dom kunde ha väntat med det till efter finalen. Det har ju ändå bara handlat om några dagar. Och det tar faktiskt fokus från tävlingen.
Inte för att jag bryr mig särskilt mycket egentligen, det gör jag faktiskt inte. Men jag tycker ändå att dom kunde ha väntat till efter finalen. Bara för att liksom.

Blir intressant att se hur det går ikväll ändå, men jag tror att Jay vinner ganska stort.

"Best of" Booklet

Här är några av bilderna ur Tokio Hotels "Best of" booklet


          

 

Fler bilder finns på http://nicoletagenoveva.iimmgg.com/gallery/gab9d3b66d987e22f258267fbc7804fdb/


Inloggning...

Igår förbokade jag Best of Tokio Hotel Deluxe edition. Och den släpps ju idag. Fick ett mail från CDON igår att dom inte kunde leverera min beställning på releasedatumet (konstigt...) och att det skulle ta några dagar innan jag får varan. Men eftersom dom inte kunde leverera den på releasedatumet så får jag 50 kr i rabatt att utnyttja vid ett tillfälle och har till juni 2011 på mig. Förhoppningsvis kan jag använda rabatten nu.

Det blev jättekonstigt igår när jag skulle beställa och jag skulle logga in. Hade glömt lösenordet så jag fick ett nytt, men när jag skulle logga in gick det inte. Sen provade jag genom Mina sidor och då gick det. Så förmodligen hann väl inte det nya lösenordet registreras eller vad man ska säga...

Hurricanes and suns och Mädchen aus dem all officiella videor

Här är videon till  Tokio Hotels nya singeln Hurricanes and suns och videon till Mädchen aus dem all.Vill inte vara ensam längre

För några dagar sen drömde jag att jag var på nån kurs eller nåt sånt. Det var med hästar i alla fall och vi fick hålla på med hästar lite också, det var inte bara föreläsning. Eller vad det nu var.
S som jag jobbade lite med under praktiken var med. Hon var syster eller bästa kompis till kursledaren. Som jag tror var lika gammal som jag.
I alla fall så blev jag intresserad av honom, men jag tror inte riktigt jag förstod det förrän i slutet av drömmen. Jag var på nåt sätt lite medveten om att jag drömde.
När kursen slutade hade vi nån typ av avslutning i ett rum och när det var klart så lämnade alla rummet och gick ut. Jag gick med S och vi pratade lite. S sa att han gillade mig och tydligen letade han efter mig så han kunde prata med mig. Jag sa att jag skulle gå tiilbaka och så kunde gå han gå dit.
Så jag gick tillbaka och satt och kollade i en tidning när han kom. Jag tittade typ inte upp förrän han hade satt sig. Han sa nåt om att jag hade gett han jättedålig musik på hans iPod och så satte han igång en låt. I´ll be - Edwin McCain. Jag sa att jag älskar den låten. och det gör jag. En liten stund efter det så vaknade jag.Nån dag efter drömde jag igen att jag var intresserad nån som var intressead av mig. kommer ihåg väldigt lite av den drömmen, men killen såg i alla fall ut som Liam Hemsworth. Kommer ihåg att jag var lite "är han verkligen intresserad mig?". För han var snygg och populär typ. En sån som många tjejer skulle vilja ha, och som skulle kunna få nästan vem han ville...

Om jag träffar nån som blir intresserad av mig, som jag är intresserad av, skulle jag förmodligen känna lite så. "Är han verkligen intresserad av mig?".

Jag vill inte vara ensam längre. Men det verkar alltid vara nåt i vägen. Och förhoppningsvis är det inte bara jag. Men det är väl inte meningen att jag ska ha nån. Det är inte som i filmer. Det händer inte bara. I alla fall inte mig. Men ibland skulle jag vilja att det var som på film. Man träffar nån och allt är så lätt, det bara blir dom två. Men inte ens efter att ha slösat flera år på nån som inte var intresserad av mig och jag öppnar mig för andra verkar det gå när jag äntligen blir intresserad nån annan. Visst tänker jag på han biland, men jag bryr mig inte längre. Han skulle ändå aldrig bli intresserad av mig, och då är det ändå för sent.

Jag vill bara hitta nån som hittar mig. Måste jag flytta först?

RSS 2.0