Tokio Hotel till Japan?

Det ryktas att Tokio Hotel äntligen kommer att fara till Japan.

"Universal Music Japan met the guys in Singapore and has agreed to start a promotion of the band in Japan." Source: Tokio Hotel Japan's facebook.

Postat på th_apex


Det här postades på twitter den 28 september






Universal Japan har också pratat med Tokio Hotel`s management.



Tokio Hotel är också med i den Japanska tidningen GOSSIPS # 11 2010.






Även i musikindustrin, även i modeindustrin är Tokio Hotel beslutade att starta deras verksamhet i Japan! Bandet kommer skicka speciella gåvot till GOSSIPS läsare!

Tokio Hotel, redo för Japan!

Bill Kaulitz har skickat kärlekssamtal till många topdesigners, med designern av Chanel, Karl Lagerfeld, som ledare. Det kända bandet från Tyskland Tokio Hotel i ledning av Bill Kaulitz (21) har bestämt att starta sitt projekt i Japan! När de släppte deras album "Schrei" i 2006 gjorde bandet debut i Japan. Efter det har de varit upptagna med aktiviteter i Europa och Amerika. Men äntligen har bandet beslutat att starta deras projekt i Japan. Det ryktas även att bandet ska släppa ett Japanskt orginalalbum.  

Och pilspetsen för dessa glädjande nyheter skjutna från bandet kommer träffa GOSSIPS läsare! Denna gången kommer väldigt sällsynta saker med autografer att ges ut! Fyll i vykortet bundet på P88, med nummer av de saker du vill ha, och skicka det till oss. Skicka senast: 16 oktober. Va snabb!

(Bill)
På catwalken för det kända märket DSQUARED är Bill klädd i imponerande kläder.

(Bill med DSQUARED)
Tvillingdesignerna från DSQUARED, Dan & Dean.

(Bild #2)
Bill sitter på golvet och signerar autografer som ska ges till GOSSIPS läsare på allvar.

Bandet håller det färgade pappret med autografer från bandet, de tog gladeligen fotot. Detta speciella färgade papper med autografer är en speciell present!

Sak #1:
Färgat papper med autograf

Sak #2:
Plektrum använda av bandet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0