Ryttare tränade med elchocker

Den österrikiska dressyrryttaren Ulrike Prunthallewr har fått endast nio månaders avstängning och motsvarande 34 00 kronor i böter efter att hon och tränaren Friedrich Atschko använt el, trenar under nosgrimman och nubb vid träning av hästar. Tränaren får böta cirka 42 000 kronor, har det regionala österrikiska Tyrolska ridsportförbundet.
 
Det skriver Hästmagazinet.
 
Vidrigt säger jag bara.

Kommentarer
Postat av: JennyM

Nej absolut inte, att hästen går bäst med sin ryttare eller ägare är en helt annan sak. Försökte få fram det i inlägget med, men kanske blev lite otydligt. :)

Men jag menar att alla ska kunna sitta upp och inte behöva känna att det enda den gör är att står på bakbenen eller rusar omkring, eller vad det än nu må vara. Självklart ska du kunna funka bäst ihop med din häst, det är en helt annan grej. Det måste man ju nästan göra med tanke på vilken tid och energi man lägger på sin skatt :)

Jag håller med dig, jag tycker om nerviga hästar med. Såklart passar inte alla med dom, det var det jag menade lite med att det är precis som med oss människor, varken vi vill eller inte så passar vi inte med alla och så är det ju. Min din häst ska inte behöva bli helt hysterisk av att det kommer en ny ryttare med helt nya hjälper, utan den ska acceptera det och göra det bästa av situationen bara :)

2013-02-15 @ 02:53:47
URL: http://jmdressyr.se
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2013-02-17 @ 13:22:17
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Agnes

Gillar dina ord på din header! sån inställning ska man ha! :)

Gå gärna in och kolla på min klänning som jag har sytt idag! :)

2013-02-17 @ 14:08:45
URL: http://beyondthehorizons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0