Ny blogg

Nu har jag skapat en ny blogg där jag skriver om böcker, filmer och TV-serier. Jag kommer skriva om böcker och filmer jag gillar eller inte gillar, och både nya och gamla. Jag kommer fortsätta skriva i den här bloggen ändå. Kanske kommer det bli nåt inlägg om någon film eller bok här också, men det kommer i huvudsak att bli på den nya bloggen.
 
Ninas film och bokblogg
 

Kommentarer
Postat av: JennyM

Jag tyckte också det var fantastiskt, men jag tror videon är gjord pga att mildra blåsvädret hon är i just nu.. Då tycker jag hon hade kunnat sätta på sig hjälmen så hade det blivit super ;) Men jag håller med dig, det är häftigt att se verkligen!

2013-02-08 @ 03:05:35
URL: http://jmdressyr.se
Postat av: JennyM

Det har kommit upp en del bilder där hon rider en häst i väldigt djup form, eller rollkur då.. Jag tyckte faktiskt själv att en del bilder ser hemska ut.. :/ Dock vågar jag inte lägga ut några för dom flesta är sådanna som olika bloggar och så lagt upp, en del blir väldigt sura på sådant även om man länkar och så..

2013-02-08 @ 22:53:31
URL: http://jmdressyr.se
Postat av: JennyM

Nej dom nya är privata bilder, men har faktiskt frågat om jag får låna dom.. Vet dock att det finns fler, men många tas ju bort lika fort som dom kommer upp..

2013-02-08 @ 23:54:02
URL: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0