Fin dressyruppvisning

Hittade den här när jag kollade en artikel genom Bukefalos.
Det här är väl ett mycket bra exempel för dom som säger att det ska vara en viss typ av ras för att man ska kunna komma högt upp i klasserna i dressyr eller hoppning. Jag tycker hästen rör sig jättefint.
 
 

Kommentarer
Postat av: JennyM

Ja det är detta jag vill komma fram till och som jag skrev så förstår jag att jag ger väldigt dubbla budskap. För mig handlar det om den som hanterar hingsten, kanske inte just för stunden då utan som du skriver från första början.
Jag har träffat hingstar som tillochmed går tillsammans med ston (kanske lite väl vågat men ändå häftigt) och det är detta jag menar att hingstar är inte värre än någon annan häst. Samtidigt som jag sett hingstar vända på en femöring och som jag skrev så har man ett större ansvar när man äger en hingst enligt mig, det jag kan bli irriterad på, när jag uppmanar människor att det inte alltid är så lätt är när jag istället ser folk som blir nonchalanta. För det kan man aldrig bli med en häst, egentligen inget sto eller valack heller. För det finns också en del hingstägare som absolut inte borde ha hingst, som inte alls har i bakhuvudet vad som också kan hända. Men som jag skrev ska man tänka så med alla hästar, inte bara hingstar! Hoppas du förstår vad jag menar och att du förstår mina dubbla budskap! :)

2012-12-19 @ 21:48:47
URL: http://jmdressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0