Duktiga Troy

Igår var jag i rastgården och tränade lite. Alla olika lukter blir ju en bra störning, och det gick väl så där. Hade inte tränat så länge när det kom en karl med en Berner sennen-tik så då fick dom leka. Hon var kring 13 månader, så nån månad yngre än Troy. Dom busade på riktigt bra. Han slickade lite på henne ibland och nosade lite i baken så han blev nog lite intresserad. Han har börjat förstå att det är skillnad på tik och hane.

Idag var vi i rastgården och tränade lite igen. Gick sådär, men det blir ju bättre. Ibland vill han bara nosa, men ibland är han med på det jag vill att han ska göra. ska gå dit fler gånger och träna för vi behöver träna mer ute.
Efter det väldigt korta träningspasset fick han vara lös och springa runt och leka. Provde balanshindret igen. Förut har han ju inte vågat och bara tagit nåt steg och sen hoppat ner igen. Men nu gick det! Han är så duktig! Provade några gånger och han hopapde ner efter ett tag, men gick längre och längre på balanshindret oxh tillslut gick han hela vägen. :I Jätteduktig! Med tanke på att bara för nån månad sen vågade han knappt gå upp på den, Och då är jag heller inte ofta i rastgården och har bara provat balanshindret vid 2 tillfällen tidigare. Han fick på på en bänk också och det gick bra efter några gånger. Det är så mycket snö där så den är bara några centimeter upp.
När vi varit i rastgården ett tag kom det några med två hundar så då fick han leka med dom. Det var full rulle ett tag. Troy blev lite intresserad av tiken. Han slcikade lite på henne ibland och nosade henne i baken. Först lekte dom bara, men sen blev han lite närgången men hon klarade det bra själv. Men en gång var han faktiskt på henne och då sa jag ifrån. så nu får man väl kolla honom lite.

Men han var riktigt duktig idag. Kanske går jag till rastgården imorrn också och tränar lite, och provar balanshindret igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0