Kusiner på besök

I fredags kom moster med familj så vi träffade dom på kvällen och gick på Kriti och åt middag. M hade med sin pojkvän som var väldigt trevlig. Tyvärr var inte C med men han skulle träffa sin flickväns familj eller hur det nu var. Syrran och K var jätteförkylda och även lilla M var ganska förkyld så dom var tyvärr inte med. Hade varit jätteroligt för lilla M så det var synd. Och nu fick ju inte syrran träffa våra kusiner heller.
Dom hade Påskmiddag på Kriti som några av oss tog, och dom andra tog Plankstek. Det var riktigt gott, även såserna, annars är jag ju inte så mycket för sås.
Sen gik vi till deras hotell och beställde lite i baren och satt där en stund. Men vi var itne där så länge. Jag behövde ju hem oh gå med Troy sen tror jag nog alla var lite trötta.
I lördags var vi först på Aurum och åt lunch som vi brukar när dom är här och vi ska fira mormor. Nu när dom kom till påsk firade vi samtidigt morfar som fyller år i början av maj, Sen skulle M,J, W och H på hockey. Det skulle G och I också.  Så moster med familj kom till oss efte hockeyn fö middag. Pappa grillade. Har längtat efter det faktiskt. Det var jättegott. Hoppas det blir att grilla igen.
Troy skötte sig ganska bra, men ville ju så klart hälsa när dom kom men var ganska duktig på att ligga kvar, men visst fick jag ju dra tillbaka han några gånger. Men han var duktig på att itne vara i allrummet medan vi åt i alla fall, men några gånger fick ju säga till han. Speciellt när vi skulle äta efterrätt eller efter det. Då ville han ju vara med. Men då åt vi ju inte längre och då är det mer okej. Han skällde ganska mycket och gnällde ett tag också, men han ahde ju tråkigt eftersom han inte fick vara med och ingen pratade med han, och så ville han ut också.
Det var trevligt att träffa dom igen, det blir ju inte så jätteofta direkt.

Kommentarer
Postat av: Julia

Hejsan, nu är det så att jag har besluts ångest.

Ska skaffa linser men vet inte vilken färg.

Vilken ögon färg tycker du är snyggast?

Tacksam för svar :)

2012-04-17 @ 18:21:04
URL: http://lullzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0