Badkruka?

Mamma och pappa hade med sig Troy till några vänners stuga igår. Det fanns en sjö där och appa släptte ner Troy i vsttnet. Hna var uppe nästan lika fort igen. pappa sa att han nästan studsade upp.
Jag och mamma skulle föröka bada honom i älven för ungeär en månad sen, men det gick inte. Han tenvägrade. Så fort han fick tassarna i vattnet skulle han upp igen. Gick inte ens att locka i honom med en leksak.'Enda gången han har badat var när vi hälsade på kullbrorsan i Myckle. Fast det var ju inte meningen att han skulle bada då. Han bara gick ut i vattnet och så försvann han. Sen var han uppe vid ytan igen och simmade några simtag sen var han uppe på land igen och dom fortsatte springa omking.
Vet inte om han bev lite rädd eller nåt då eller om hn bara inte tyckte om det. Han gillar inte när det regnar heller så jag börja tro att han inte tycker om att bli blöt.
Känns lite lustigt då det är en ras som ska tycka om vatten. Dart älskade ju vatten. Han har ju sprungit i så fort man öppnat bagageluckan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0